top of page
White Aesthetic Modern Fashion News Email Header (1500 x 1000 px)-3_edited.jpg
DSC_4007 IGcrop.PNG
IMG_4144.jpg
DSC_9261-IG2.PNG

Exkluzív kétnapos masterclass, mely egyedülálló lehetőséget kínál számodra, hogy egyszerre tanulhass a fotográfus szakma két kiemelkedő képviselőjétől, két különböző témában. A workshop során betekintést nyerhetsz az újszülöttfotózás és a kismamafotózás rejtelmeibe, az alkotási folyamat első lépcsőjétől kezdve egészen az utómunkáig. 

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló alkalmat, hogy továbbfejleszd tudásod és inspirációt meríts a szakma legjobbjaitól!

IMG_F5015F4F5E87-1.jpeg

flow photo by Tóth Judit

Újszülöttfotózás

Több mint 10 éve kezdtem el újszülötteket fotózni, és az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem, amelyeket most örömmel osztok meg veled.

Az oktatás során részletesen bemutatom  az újszülött fotózás legfontosabb elemeit. Megmutatom, hogyan használd a különböző pózokat és kellékeket, hogy a képeid igazán különlegesek legyenek. 

Veronika Marques

Kismamafotózás

kétnapos masterclass kismamafotós napján megtanulhatod, hogyan készíts változatos portfóliót a legújabb világításitechnikai trendek segítségével. A klasszikus fine art jellegű képek mellett bepillantást nyerhetsz a fashion forward kismamafotózás világába is. Megtanulhatod, hogyan készíthetsz egyedi ruhákat egyszerű anyagokból, valamint, hogy mire figyelj oda a pózoknál, annak érdekében, hogy azok a kismamák számára a leginkább előnyösek legyenek. Célom, hogy minden résztvevő magabiztosan és kreatívan alkalmazza a tanultakat a workshopot követően.

DSC_2778 copy_(2) copy 2.jpg

Elmélet  és Gyakorlat

A workshop során az elmélet és gyakorlat tökéletes egyensúlyára törekszünk. Éppen ezért mindkét napot egy prezentációval kezdjük, amelyben összefoglaljuk számodra a legfontosabb elméleti, fotózás- és világítástechnikai ismereteket. A gyakorlati részben természetesen neked is lesz lehetőséged fotókat is készíteni, melyeket a portfóliódban is felhasználhatsz. 

Photoshop

Mindkét oktatási napunkat az utómunka folyamatának bemutatásával zárjuk. Ezúttal nem csak azt tanulhatod meg, hogy hogyan tudod a nyers képeket a Photoshop segítségével egy újabb, magasabb szintre emelni, de emellett azt is megmutatjuk, hogyan teheted gyorsabbá és egyszerűbbé saját munkádat az A.I segítésével. Az utómunka oktatásról videofelvételt készítünk, melyet tetszés szerint bármikor újranézhetsz.

Marketing éssatöbbi...

De persze mit sem ér a megszerzett tudás ha nincs ügyfél a stúdiónkban...

Éppen ezért oktatásunk szervez részét képezi egy átfogó marketing oktatás is, ahol mindketten megosztjuk veled 20 év gyakorlati tapasztalatát. 

Beszélünk többek között piaci trendekről, célcsoport meghatározásról és elérésről, a megfelelő árképzésről és az aktuális social media felületeken történő megjelenésről.

És ha úgy érzed ez nem érhet véget...

Akkor van egy jó hírünk a számodra. A The Complete Experience résztevői számára létrehozunk egy exkluzív Facebook csoportot, ahol a masterclass után három hónapon át még felteheted az elmaradt vagy éppen utólag felmerülő kérdéseidet, megoszthatod velünk az újabb gyakorlati tapasztalatidat, ezáltal is tovább segítve a szakmai fejlődésed. 

Részvételi díj

A The Complete Experience Workshop részvételi díja: 345.000,- Ft

Fizetési feltételek:

A részvételi díj két részletben fizetendő:

  • 1. A regisztrációd beérkezését követően kiállítunk számodra egy számlát a regisztrációs díjról (75.000,- Ft), melynek kifizetésére 7 munkanap áll rendelkezésedre. 

  • 2. A Workshop részvételi díjának fennmaradó részének befizetési határideje (270.000,- Ft) 2024. Augusztus 22

A jelentkezéseket a tanulás hatékonyságának érdekében maximum 10 főben limitáljuk.

bottom of page